Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

ENISA HEALING & MASSAGE AMSTERDAM

ENERGETISCH THERAPEUT, GEDIPLOMEERD WELLNESS MASSEUR en MINDFULNESS TRAINER MBSR

Verlichting van fysieke en emotionele pijn, herstel van ziekte en ontspanning 

Stoelmassage

Stoelmassage wordt gegeven op een speciale, ergonomische stoel. De massage wordt over de kleren heen en zonder olie gegeven. Door bijvoorbeeld een slechte werkhouding, al dan niet in combinatie met enige vorm van stress of verhoogde concentratie, krijg je snel last van lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren in en rond de nek en schouders, maar ook een zeurende hoofdpijn kan vaak het gevolg zijn. Hierdoor voel je je sneller vermoeid, zit je niet lekker in je vel en voelt het alsof je geen energie meer hebt.


Tijdens de massage oefen ik druk uit met m’n ellebogen, handen, handpalmen en vingers op hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen. Met name door de hoofdmassage die ik toepas worden blokkades opgeheven. De massage versoepelt en ontspant de spieren en ontspant daardoor ook de gewrichten. Het lichaam en daarmee ook je geest ontspant weer en kan zich weer opladen. Je voelt je na de behandeling frisser en energieker en de hoofdpijn zal afgenomen en vaak grotendeels verdwenen zijn.

Voor prijzen en behandelduur klik hier.