Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

ENISA HEALING & MASSAGE AMSTERDAM

ENERGETISCH THERAPEUT, GEDIPLOMEERD WELLNESS MASSEUR en MINDFULNESS TRAINER MBSR

Verlichting van fysieke en emotionele pijn, herstel van ziekte en ontspanning 

Energetische en Massage therapeut

Ik ben Enisa, geboren in het voormalige Joegoslavie en heb daar gewoond tot na mijn studie economie aan de HBO en universiteit. Sinds 1993 woon ik in Nederland en sinds 1995 woon ik in Amsterdam. Naast mijn school en werk heb ik altijd mensen geholpen door met mijn handen helende energie te geven. Het helpen van mensen geeft mij zoveel voldoening dat ik besloten heb hiervan mijn beroep te maken om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen.


Ik beschik al van kinds af aan over de bijzondere gave om mensen geneeskrachtige energie te geven die via mijn handen stroomt. De helende energie vol liefde en kracht, geef ik door uit het universum, Goddelijke energie.  Ik doe  healing in mijn praktijk, maar ook op afstand.


Met mijn handen voel ik in welke delen van het lichaam iemand problemen heeft en zo weet ik waar ik de energie op moet richten. Het gebeurt vaak dat ik in mijn lichaam aanvoel waar iemand pijn heeft. Ook krijg ik boodschappen via mijn dromen over de manier waarop ik iemand energie moet geven om die persoon zo goed mogelijk van zijn blokkades af te helpen. Ik doe dit met veel liefde.


Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen.

Meer hierover kunt u lezen op de pagina reacties van klanten en mijn ervaringen. Daarin staan ervaringen van de mensen die ik zowel in mijn praktijk als op afstand heb mogen helpen.


Om mensen nog beter te kunnen helpen heb ik een opleiding gevolgd om erkend wellness masseur te worden. Daarnaast heb ik de opleiding Mindfulnesstrainer MBSR gedaan.  


Toch blijft voor mij het allerbelangrijkst dat ik vanuit liefde en intuïtie werk. Op die manier zie ik mensen weer in hun kracht komen en dit is waar ik mijn voldoening uit haal.