Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

ENISA HEALING & MASSAGE AMSTERDAM

ENERGETISCH THERAPEUT, GEDIPLOMEERD WELLNESS MASSEUR en MINDFULNESS TRAINER MBSR

Verlichting van fysieke en emotionele pijn, herstel van ziekte en ontspanning 

Lucht je hart sessie

In mijn werk kom ik vaak mensen tegen die last hebben van moeilijke emoties zoals verdriet, angst en eenzaamheid, waar ze geen raad mee weten. Daarbij hebben ze vaak het gevoel dat ze niet begrepen worden. Ik merk dat mijn klanten dit graag met mij willen delen, maar helaas heb ik deze gesprekken vaak moeten afkappen omdat we anders niet aan de behandeling toe zouden komen. Daarom heb ik de 'Lucht je hart' sessie in het leven geroepen.


Voel jij je ook zo en heb je de behoefte om jouw verhaal te delen en je hart te luchten? Geef je dan op voor een sessie “Lucht je Hart”. Dit is een individuele sessie waarin jij mag praten, klagen, huilen of lachen, waarover je maar wilt. Laat het er maar zijn. Ik bied je een plek waar je verhaal veilig is. Weet dat je niet alleen bent en dat er iemand is die met liefdevolle aandacht naar jouw verhaal wil luisteren. Het lucht enorm op als je het van je afpraat en het helpt je om tot nieuwe inzichten te komen.


Vaak spelen dit soort weggedrukte emoties ook hun rol bij het krijgen van allerlei lichamelijke en geestelijke klachten. Soms kun je de druk op je schouders letterlijk voelen. Het put je uit. Bij deze klachten kan ik je helpen door middel van massage en helende energie.

Wat bied ik jou?

  • Een luisterend oor, zonder oordelen.
  • Iemand die met echte aandacht naar je luistert en met je meevoelt.
  • Iemand die je begrijpt.
  • De kans om ruimte te creëren in jezelf
  • Je hart luchten en je lichter voelen
  • Samen stilstaan voor jou.
  • Even rust, even pauze, even alleen jij.
  • Jij en je lijf. Adem. Aanraking. Aandacht.


1 uur en 30 min 'Lucht je hart' sessie chakra healing  of healing