Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

ENISA HEALING & MASSAGE AMSTERDAM

EN​ERGETISCH THERAPEUT, GEDIPLOMEERD WELLNESS MASSEUR en MINDFULNESS TRAINER MBSR

Verlichting van fysieke en emotionele pijn, herstel van ziekte en ontspanning


Loslaten

Blokkades loslaten in 4 sessies 

Acepteren, vergeven en dan loslaten.

Loslaten

Blokkades loslaten

Als je voelt dat er ergens een blokkade zit,  dat je niet vooruit komt in het leven, als je merkt dat deuren zich steeds voor je sluiten en dingen niet lukken, dan is het mogelijk dat je nog steeds ergens diep van binnen iets uit het verleden of heden vasthoudt. Dit kan verdriet, pijn, boosheid of ontevredenheid over een gebeurtenis zijn. Het kan ook gaan over herinneringen uit je kindertijd. Dat hoeven geen slechte herinneringen te zijn. Ook te veel vasthouden aan mooie herinneringen kan een blokkade opleveren. Zo kun je ongemerkt jarenlang blijven steken op dezelfde plek.


 Loslaten betekent niet dat je het moet vergeten, loslaten betekent voor je eigen geluk kiezen en verder gaan met je leven.


Wil jij hierbij ondersteund worden, boek dan Loslaten sessies.Loslaten sessies, bestaan uit een voor jou gebalanceerde mix van onderstaande:

 In de  4  sessies combineren we meditaties met healings of chakra healings. Deze sessies  helpen bij het verwerken van pijnlijke gebeurtenissen,  je innerlijke kind ontmoeten en helen, blokkades uit het verleden en uit het heden weghalen ,  jezelf vergeven en emoties balanceren.