Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

ENISA HEALING & MASSAGE AMSTERDAM

EN​ERGETISCH THERAPEUT, GEDIPLOMEERD WELLNESS MASSEUR en MINDFULNESS TRAINER MBSR

Verlichting van fysieke en emotionele pijn, herstel van ziekte en ontspanning


Healing Amsterdam

Contact / Afspraak

Energetische Healing

Ik beschik al van kinds af aan over de gave om geneeskrachtige energie via mijn handen door te geven aan anderen. Sinds 2014  doe ik dit met veel liefde in mijn praktijk. Wanneer nodig  kunnen healings ook ook op afstand gegeven worden.

Inmiddels heb ik vele jaren ervaring als healer en kan ik zeggen dag energetische healing effectief is bij het behandelen van klachten als: vermoeidheid, stress, fysieke pijn, slapeloosheid, hoofdpijn,  hartkloppingen, darm en maagklachten, blaasontsteking, huiduitslag, verschillende ontstekingen in het lichaam, blessures, etc.

Met de healings  vindt er sneller herstel plaats en klachten verminderen .

Healing maakt dat je bewustzijn en onderbewustzijn samenwerken. Daardoor word je meer ontspannen en kun je meer open staan om energie te ontvangen. 


Jezelf elke maand een healing  gunnen is goed voor lichaam en geest. Hiermee worden de negatieve energie en blokkades die we in het dagelijks leven opdoen weggenomen. Daarvoor in de plaats krijg je meer ontspanning, een gereinigd aura en word je weer opgeladen met  energie. Je zult merken dat je lekkerder in je vel zit en in plaats van negatieve gedachten een positievere blik op het leven zult krijgen.

Hieronder twee korte video's van ervaringen met mijn healing.

Veel meer kunt u lezen op mijn web site bij reactie van klanten en op Google, bij welke klachten heb ik geholpen.

De  Healing sessie

Tijdens een healing sessie laat je oude negatieve energie los en krijg je er positieve energie voor terug. Hierbij kun je denken aan het loslaten van negatieve emoties zoals verdriet, pijn, angst, frustratie en boosheid. Of energie van andere mensen die je ongewenst bij je bent blijven dragen. Als de oude energie weg is, is er weer ruimte voor positieve energie.

Meer informatie over de behandeling

Chakra Healing

Iedere chakra heeft zijn specifieke eigenschap, die zijn uitwerking heeft op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau . Chakra healing zorgt voor opheffing van blokkades, het neutraliseren van negatieve energie en het aanvullen van positieve levensenergie.

Meer informatie over Chakra Healing

Healing op afstand

Ik zal u op afstand gedurende  

45 minuten energie sturen.

Ik trek voor iedere persoon voldoende tijd uit en voer de behandeling met mijn volle aandacht uit, ongeacht of het een healing op afstand betreft of dat de persoon naast mij zit.

Meer informatie over Healing op afstand

Afspraak maken