Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

ENISA HEALING & MASSAGE AMSTERDAM

EN​ERGETISCH THERAPEUT, GEDIPLOMEERD WELLNESS MASSEUR en MINDFULNESS TRAINER MBSR

Verlichting van fysieke en emotionele pijn, herstel van ziekte en ontspanning


Gezicht en Hoofdmassage Amsterdam 

Heerlijke ontspanningsmassage van het gezicht, hoofd- en nekspieren + Chakra Healing of Healing  (  (tegen stress, hoofdpijn, concentratie- en geheugenproblemen ) 1u 30 min

Ben je toe aan rust en ontspanning? Of kamp je met fysieke of emotionele klachten? Je kunt bij mij terecht voor een heerlijke ontspannende zachte massage in combinatie met helende energie.


Weinig mensen weten dat (ernstige) hoofdpijn, een stijve nek , concentratie- en geheugenproblemen meestal veroorzaak worden door negatieve gedachten en stress. Dit zorgt ervoor dat de spieren verkrampen die zich op het hoofd, in de nek, rond de kaken en in het gezicht bevinden en dit veroorzaakt dan hoofdpijnklachten.


Bij een hoofdmassage worden de marma punten van de nek, hoofd en gezicht op een rustgevende manier gemasseerd. Dit leidt snel tot een diepe ontspanning en afname van klachten. Na deze heerlijke massage van hoofd en gezicht is er weer ruimte voor nieuwe en positieve gedachten en gaan de spieren zich weer ontspannen.


Voor prijzen en behandelduur klik hier.