Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

ENISA HEALING & MASSAGE AMSTERDAM

ENERGETISCH THERAPEUT, GEDIPLOMEERD WELLNESS MASSEUR en MINDFULNESS TRAINER MBSR

Verlichting van fysieke en emotionele pijn, herstel van ziekte en ontspanning 

Blog

Blog

overzicht:  volledig / samenvatting

Anti-Stress Pakket

Geplaatst op 31 augustus, 2017 om 5:35 Comments reacties (5)


Ik wil een leven zonder stress en zorgen


ik hoef niet rijk te zijn


ik wil alleen


      GELUKKIG en GEZOND ZIJN!Een volledig pakket waarmee je jezelf bevrijdt van stress. Stress in je lichaam en geest.Herkent u onderstaande gevoelens en gedachten?

Ik voel me ‘s morgens al moe. Ik heb het veel te druk. Ik raak in paniek van mijn eigen gedachten. Ik geniet helemaal nergens meer van. Wat is er mis met me. Ik heb geen tijd voor mezelf. Ik voel me eenzaam. Mijn relatie is niet meer zoals die was. Is dit nu het leven?


Het leven is een geschenk, maar het is aan ons zelf om er wat van te maken. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom help ik u. Ik ga u helpen om zelf de koers van uw leven te bepalen. Een leven dat leidt naar geluk en ontspanning.Waarom ANTI-STRESS PAKKET


In de afgelopen twee jaar heb ik meer dan 500 behandelingen verricht. Hierbij zag ik veel mensen met fysieke klachten en ziektes, maar er was ook een grote groep die zich aanmeldde vanwege stress. Stress die ze op hun schouders meedroegen vanuit het verleden of stress die in hun huidige situatie is ontstaan.

Mensen weten vaak niet meer wat te doen, krijgen het benauwd, gaan hyperventileren, worden angstig in het sociale leven en hebben minder waardering voor zichzelf. Lichamelijke klachten die bij stress horen zijn bijvoorbeeld een gespannen nek en schouders, hoofdpijn, eczeem, onverklaarde pijnen in het lichaam, slecht slapen en soms zelfs ernstige ziektes.

Ik ben mij gaan verdiepen in deze problemen. Ik heb veel gelezen en heb me omgeschoold tot Mindfulnesstrainer MBSR.


Door elke klant extra aandacht te geven en verschillende behandelingen uit te proberen alsook door gesprekken met mensen waarbij zij hun hart openden heb ik veel geleerd. Uiteindelijk heb ik op basis hiervan een unieke behandeling samengesteld omdat ik heb gezien dat dit werkt en dat mensen na deze behandeling hun leven opnieuw oppakken en met een frisse blik verder gaan.


Het uiteindelijke resultaat is het ANTI-STRESS PAKKET geworden


Door middel van een unieke combinatie bestaande uit: gesprekken, verschillende meditaties die specifiek uitgezocht zijn voor de behandeling, energetische healing, chakra healing plus zachte ayurvedische massage (van specifieke delen van het lichaam) geef ik je weer de kracht die je nodig hebt om door te gaan.


Wil je stop zeggen tegen stress en jezelf helpen te genezen, eindelijk rust krijgen in jouw hoofd en lichaam?

Boek dan een ANTI-STRESS PAKKET en ervaar zelf het verschil in je dagelijkse leven.


Voor meer inhoudelijke informatie over de ANTI-STRESS PAKKET kunt u terecht op de betreffende subpagina's of contact met me opnemen.


Lieve groet ,

EnisaOnderzoek ( gratis behandelingen )

Geplaatst op 31 augustus, 2017 om 5:10 Comments reacties (1)

Beste bezoeker,


Ik zoek twee dames voor meerdere gratis behandelingen (willen jullie bericht a.u.b. delen met vriendinnen)


Lieve dames, zoals jullie weten geef ik energetische healings in mijn werk. Ik heb bij verschillende gezondheidsklachten goede resultaten bereikt en klachten zien afnemen. Er zijn echter twee gebieden waar ik mij nog niet doelbewust op begeven heb en wel denk te kunnen helpen.


Ten eerste heb ik gemerkt dat dames die van mij meerdere healings hebben ontvangen (gericht op andere klachten) als ‘bijwerking’ een strakkere en meer stralende huid leken te krijgen.


Ten tweede heb ik nu een aantal dames in behandeling gehad die voorheen niet zwanger konden worden of miskramen hadden gehad in het verleden en ten tijde van mijn behandelingen snel zwanger werden en een gezond kindje kregen.


Vanwege bovenstaande ervaringen kreeg ik het idee om eens een poging te wagen met hulp bieden op de twee beschreven gebieden. Daarom ben ik op zoek naar twee dames die dit graag met mij willen proberen, Ik zoek 1 dame die last heeft van rimpels waarmee ik wil kijken of we de rimpels kunnen verminderen door middel van energetische healing en soms in combinatie met gezichtsmassages.


Daarnaast zoek ik iemand die probeert zwanger te worden, maar hier al langere tijd niet in geslaagd is om te kijken of het mogelijk is hier door middel van energetische healings hulp bij te bieden.


Zoals ik al zei heb ik beide problemen nog niet eerder bewust of opzettelijk aangepakt en kan ik niets garanderen. In het ergste geval wordt het een ontspannende ervaring, te vergelijken met een massage, zonder verder resultaat, maar wel gratis. Ter info: normaal vraag ik voor een healing of healing en massage tussen de 60 en 69,99 euro.


Het resultaat van de behandelingen zal worden gedeeld op mijn Facebook en ook op mijn eigen webpagina, Enisa Healing en Massage.


Contact:

Geïnteresseerden 

U kunt mij bellen/sms'en voor het maken van een afspraak op 06-22445121 of via mijn website formulier insturen, u kunt ook hier reactie reactie plaatsen.


Lieve groet,

Enisa

Nieuw "Lucht je hart en bevrijd jezelf"

Geplaatst op 25 augustus, 2016 om 4:50 Comments reacties (2)

                                                                    

"LUCHT JE HART" sessie 


In mijn werk kom ik vaak mensen tegen die last hebben van moeilijke emoties zoals verdriet, angst en eenzaamheid, waar ze geen raad mee weten. Daarbij hebben ze vaak het gevoel dat ze niet begrepen worden. Ik merk dat mijn klanten dit graag met mij willen delen, maar helaas heb ik deze gesprekken vaak moeten afkappen omdat we anders niet aan de behandeling toe zouden komen. Daarom heb ik de 'Lucht je hart' sessies in het leven geroepen.


 Voel jij je ook zo en heb je de behoefte om jouw verhaal te delen en je hart te luchten? Geef je dan op voor een sessie “Lucht je Hart”. Dit is een individuele sessie waarin jij mag praten, klagen, huilen of lachen, waarover je maar wilt. Laat het er maar zijn. Ik bied je een plek waar je verhaal veilig is. Weet dat je niet alleen bent en dat er iemand is die met liefdevolle aandacht naar jouw verhaal wil luisteren. Het lucht enorm op als je het van je afpraat en het helpt je om tot nieuwe inzichten te komen.


Vaak spelen dit soort weggedrukte emoties ook hun rol bij het krijgen van allerlei lichamelijke en geestelijke klachten. Soms kun je de druk op je schouders letterlijk voelen. Het put je uit. Bij deze klachten kan ik je helpen door middel van massage en helende energie.


Wat bied ik jou?

Een luisterend oor.

Iemand die met echte aandacht naar je luistert en met je meevoelt.

Iemand die je begrijpt.

De kans om ruimte te creëren in jezelf

Je hart luchten en je lichter voelen

Samen stilstaan voor jou.

Even rust, even pauze, even alleen jij.


1 uur en 30 min 'Lucht je hart' sessie met een zachte gezichtmassage of healing 
 

 

                 

Nieuwe reactie van klanten

Geplaatst op 17 november, 2015 om 5:05 Comments reacties (2)


Reactie van tevreden klanten die ik met julie wil delen. Nog meer reactie kunt u lezen

op mijn website /reactie van klanten.


Lieve groet,

Enisa healing en massage


 


November 2015, Amsterdam

Rebecca

Lieve Enisa, Vandaag heb ik voor het eerst een healing en massage mogen ontvangen. Ik heb dit nog nooit eerder gehad, en wist dus niet wat het inhield. Wat een geluk dat ik mijn eerste ervaring bij jou mocht ontvangen! Eerst de massage en het 'schoonmaken' van mijn spieren op de rug gekregen, en daarna een helling voor meer energie.....Ik moet zeggen dat het mij echt heel goed heeft gedaan. Toen ik al bij jou was voelde ik dat je veel positieve energie te geven had en de negatieve uit mijn lijf zou krijgen. Ik ben nl heel 'gevoelig' als het gaat om de energie wat mensen bij zich dragen.....Ik moet alleen nog leren om niet alle negatieve energie van mensen mee te nemen maar het te 'blokken' zeg maar....Ik was super ontspannen na jouw sessie en moe. Ik heb het over me heen laten komen zoals jij dat zei en ben een uurtje gaan liggen.....En de wereld draaide gewoon door!! Me grenzen dus bepaald. Dank je wel voor dit alles en ook voor het mapje met de boodschap en verhaal wat ik kreeg. Het ergste is dat ik dit alles al wist ik had het alleen nodig dat iemand (jij dus;)) het nog eens tegen me vertelde...... Ik ben superblij dat ik je heb leren kennen, en ik kom zeker terug op korte termijn!! Nogmaals dank voor alles..... Hele dikke knuffel en lieve groet, RebeccaNovember 2015, Amsterdam

I.B

Met veel zorg en aandacht heb ik een aantal massage - en healing behandeling ondergaan. Ik ben minder stressgevoelig en mijn buikklachten zijn snel hersteld.

Bij Enisa kun je een integere behandeling verwachten die effectief doorwerkt.

 Oktober 2015, Amsterdam

Jussta

Precies wat ik nodig had. Ik voelde mij meteen welkom bij Enisa en ik merkte meteen en voelde tijdens de behandeling dat zij oprecht genteresseerd is en het beste met mij voor heeft. TopOktober 2015, Amsterdam

Marijke

Was fantastisch!!!

de massage en healing heb ik in het verleden ergens anders gedaan(zonder bijgevoel) bij Enisa voel je je al na 5 min.

Veel rust maar ook op het laatst veel energie, het werkt heel goed!!


Hoe te houden van jezelf en te leven in de huidige tijd

Geplaatst op 22 september, 2015 om 7:55 Comments reacties (2)


Lieve bezoeker,

Ik weet dat het misschien aandoet als een lang stuk tekst, maar ik vraag je toch om de tijd te nemen en dit bericht te lezen, want deze boodschap is bedoeld voor ons allen.

Hoe te houden van jezelf en te leven in de huidige tijd. Als we dat begrijpen kunnen we ook houden van de mensen om ons heen en begrip voor hen opbrengen.

Hoe een dag vaak wordt doorgebracht:

In ons leven proberen we vaak om het anderen naar hun zin te maken en zetten we anderen op de eerste plaats. We proberen iemand te zijn die we niet zijn en putten onszelf uit met werken voor anderen. We leven gehaast en hebben het gevoel dat er niet genoeg uren in een dag zitten. We oordelen over een ander die een fout heeft gemaakt en vergeten daarbij dat het geen fout was, maar een les die iemand moest leren. We maken allemaal fouten en we hebben het recht niet om te oordelen over anderen. Soms lachen we om de problemen van een ander en zien misschien niet dat onze problemen eigenlijk groter zijn, of we verbergen onze eigen problemen. We nemen het leven te serieus en proberen onszelf en onze kinderen in een regime te passen dat ons door anderen wordt opgelegd, maar willen we dit echt? We doen alsof we gelukkig zijn achter onze computer en onze smartphones. We doen alsof we een vol sociaal leven hebben vol met vrienden. Dit alles doen we omdat we niet willen dat anderen zien hoe eenzaam we zijn. Aan het einde van de dag als we ophouden met ons bezighouden met andermans levens of met het tevreden houden met mensen die op dat moment belangrijk lijken, zitten we daar alleen en laten we misschien een traan vallen en wensen we of vragen aan god om ons morgen een betere dag te geven, terwijl we leegte voelen in onze ziel.

Hoe een dag doorgebracht zou moeten worden:

Begin elke nieuwe dag met een duidelijke wens voor wat je die dag wilt bereiken. Laat wat gisteren gebeurd is achter je. Elke nieuwe dag is als een leeg blad dat we vol mogen schrijven met alles wat we ons wensen. Wij kunnen kiezen of we ons blad beschrijven met geluk, liefde en lachen of met boosheid, zorgen, en verdriet.

Begin daarom elke dag met een glimlach en een lied waar u van houdt. Wees wie je bent en niet wie iemand anders zou willen dat je bent. Voel hoe prachtig je bent in je hart en je ziel. Als je in de spiegel kijkt herinner jezelf er dan aan dat je een kind van god bent op deze aarde en dat je trouw moet blijven aan jezelf. Hou van jezelf, want als je van jezelf houdt kun je ook van anderen houden. Haast je niet, maar blijf af en toe staan en haal diep adem. Kijk om je heen en zeg in jezelf of hardop wat een mooie dag het is. Eet eten waar je van geniet. Laat je dag vol zijn van de dingen die jegelukkig maken en niet van wat je volgens anderen zou moeten willen of doen. Leef in liefde en positieve gedachten. Geloof dat je succesvol bent en wees niet bang om te falen. Leef in gezondheid en geluk. Lach elke dag. Als je op het punt staat om iets negatiefs te zeggen sta dan even stil. Kijk eerst naar jezelf en vraag je af of je het recht hebt om dit te zeggen, want een ander leeft zijn leven ook zoals het hem of haar goed lijkt. Help een ander en voel hoe dit je hart vult met geluk. Zit niet voortdurend berichten te typen, maar praat met elkaar en deel geluk en verdriet met anderen. Je zult gaan voelen hoe dat het leven mooier maakt. Deel je dag met liefde met de mensen die je tegenkomt. Geef een omhelzing aan de gene die het nodig hebben en geef ze zo hun zin in het leven terug. In de tijd waarin we leven kunnen veel mensen een knuffel gebruiken. Probeer het werk te doen waar je van houdt, want als je werk doet waar je van houdt zul je ook succesvol zijn.

Verspil geen tijd aan de vraag of je gelijk hebt, want als je enige doel is om dat te zijn wat je bent kunt je niet fout zitten. Begrijp dat jouw enige doel in het leven is om te zijn wat je werkelijk bent.

Geniet daarom van elke dag. Geef liefde, lach, dans en zing want de dag is kort en het leven nog korter. Elk moment dat geweest is komt nooit meer terug. Leef in het huidige moment en vervul je wensen alsof het je laatste dag op aarde is. Vraag jezelf wat je zou doen als je echt wist dat het je laatste dag is. Tegen wie zou je zeggen dat je van ze houdt? Wie zou je vergeven dat ze je pijn hebben gedaan? Wie zou je helpen als je kon? Wie zou je een knuffel geven? Wiens tranen zou je drogen en zeggen dat ze niet verdrietig hoeven te zijn omdat jij er voor ze bent?

Als je dan aan het einde van de dag alleen bent, herinner jezelf er dan aan hoe je de dag hebt doorgebracht. Je zult voelen dat je ziel puur is en je hart vol met liefde en je zult je tevreden voelen. Je zult weten dat de dag niet zinloos is geweest. Laat een traan rollen, maar deze keer niet van verdriet, maar van geluk en dankbaarheid voor de dag waarin je jezelf en anderen gelukkig hebt gemaakt. Misschien zelfs voor een nieuwe vriendschap. Doe vandaag dat waar je gelukkig van wordt en wacht niet tot morgen, want morgen is een toekomst waarvan we niet weten of die er zal zijn, maar als die komt zie hem dan tegemoet met geluk en liefde. Dat is het mooiste cadeau dat we onszelf kunnen geven.

Leef elke dag alsof het je verjaardag is. Hou van je zelf en hou van anderen!

 

 

KLACHTEN WAARBIJ IK AL GEHOLPEN HEB - ENISA HEALING & MASSAGE AMSTERDAM

Geplaatst op 23 augustus, 2015 om 5:10 Comments reacties (214)


KLACHTEN WAARBIJ IK AL GEHOLPEN HEB ZIJN:


Suikerziekte - Longontsteking - Hoofdpijn - Rugklachten - Pijn in de nek - Pijn in de schouders - Stress - Vermoeidheid -  Allergieën - Carpaletunnelsyndroom - Botbreuk - Snel herstel na een medische ingreep - Pijnlijke spieren en gewrichten - Lusteloosheid - Verlichting van pijn bij terminale ziekt...... 


Wellicht ten overvloede, maar deze energie en deze gave die ik heb mogen ontvangen is voor iedereen, mensen met religie, mensen zonder religie, het is zuivere energie van een goede bron, het universum. Het is een liefdevolle energie waarvoor ik zeer dankbaar ben dat ik hem mag overbrengen om u te kunnen helpen.

Leest u meer over mijn Ervaringen, Prijzen, Aanbieding op mijn website;

www.enisahealingenmassage.nl /AMSTERDAMEn wat goed te weten is:

Jezelf elke maand een healing en/of massage behandeling gunnen is goed voor lichaam en geest .Hiermee worden de negatieve energie en blokkades die we in het dagelijks leven opdoen weggenomen. Daarvoor in de plaats krijg je meer ontspanning, een gereinigde aura en word je weer opgeladen met gezuiverde genezende energie. Je zult merken dat je lekkerder in je vel zit en in plaats van negatieve gedachten een positievere blik op het leven zult krijgen.


Voor herstel, genezing en verlichten van pijn raad ik aan om meer behandelingen in korte tijd achter elkaar te doen en geen lange pauzes tussen behandelingen te nemen. In mijn ervaring levert een dergelijke aanpak de beste resultaten op. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor wekelijkse behandelingen. Hoeveel behandelingen nodig zijn zal afhangen van de specifieke kwaal en uw eigen lichaam.


Lieve groet,


Enisa Healing en Massage /Amsterdam
Verlichting van pijn (reactie van klant)

Geplaatst op 15 juli, 2015 om 6:05 Comments reacties (0)


juli 2015, Guido geplaatst.


Enisa, Vooreerst wil ik je bedanken voor de doelmatige behandeling op 7 juni. Immers op3 juni was ik ten val gekomen waardoor ik slecht te been was, veel pijn had in borstkas, pijnlijke hoest, lach--en niesbuien meemaakt.


Maar na die behandeling (energie!) was de volgende dag de pijn fel verminderd. Na 3 weken leek de pijn nog meer afgenomen. Vandaag is alles zo goed als OK! Echt bedankt Guido 14 juli 2015

Dat is wat mij blij maakt!!!

Geplaatst op 15 juli, 2015 om 0:20 Comments reacties (1)

Reactie van een tevreden klant die ik met julie wil delen :). Nog meer reactie kunt u lezen

op mijn website /reactie van klanten.


Lieve groet ,


Enisa healing en massage 


Nancy geplaatst,

Enisa, ik wil je graag bedanken voor de fijne behandelingen die ik bij jou heb mogen meemaken! Ik had vreselijk veel pijn door een breuk in de kop van mijn bovenarm en door jouw healings werd de pijn veel minder én kon ik er ook veel beter mee omgaan. Je hebt de gave om mensen weer véél energie te geven en je bent erg begaan met het lot van je patiënt. Ook op het gebied van massage kun je ontzettend veel betekenen en ik zal jou dan ook bij iedereen aanraden! Dank je wel! Nancy.
Nog een mooi reactie van klant

Geplaatst op 27 juni, 2015 om 10:50 Comments reacties (2)

Beste mensen,


Af en toe zal ik hier reacties plaatsen van klanten. Een voorbeeld van een recente reactie is deze van mevr. H.Y. Meer reacties kunt u lezen op mijn website: www.enisahealingenmassage.nl/reactie van klanten 


Reactie van mevr.H.Y.


Ik had last van mijn schouders en een traag werkende schildklier. Ik ben een aantal keren op rij bij Enisa geweest voor ontspanning en energie. Naast de behandeling heeft zij mij ook tips gegeven hoe ik positiever kan denken. Ze neemt alle tijd en moeite en doet dit met liefde. Mijn laatste bloedonderzoek laat zien dat mijn schildklier weer normaal werkt en ik heb geen last van mijn schouders. Lieve Enisa, dank je wel voor al je hulp en tips.

HET NU

Geplaatst op 27 juni, 2015 om 10:25 Comments reacties (0)

 

LIEVE MENSEN,


Geef aandacht aan het enige moment dat we hebben, het huidige moment: het nu.


 

Veel van onze energie verliezen we in wat was en wat nog moet komen. Alleen in dit moment kunnen we werkelijk leven. Dit staat al eeuwenlang in een prachtig gedicht verwoord:


Yesterday is history

Tomorrow is a mystery

Today is a gift

that's why we call it the present


Lieve groet,

Enisa Healing en massage

www.enisahealingenmassage.nl

 


Rss_feed